Unable to access the admin panel after installation [CB v 4.2 RC1]

Hi,
I made a new ClipBucket installation in locally using the 4.2 RC1 version package, at the end of the installation, it is not possible to access the administration panel.

The menu item “Admin area” is not present

If I try to access via url, ClipBucket returns that the administrator has no permissions

Thanks

Hi,
is this bug fixed?
Without the resolution I can’t try the new ClipBucket 4.2 RC1 version.

Thanks

This is probably a diffrent issue, not a bug, admin users have access to admin area in the latest version as on demo. Did you upgraded from another version?

I REPEAT: I can’t try version 4.2 RC1, because at the end of local installation, it is not possible to access the administration panel.

  • “Admin area” entry not present in the in the drop-down menu at the top right.
  • It is not possible to access via url, CB returns that I do not have permission to log in with the Admin user

I used the virgin package of version 4.2 RC1 available on github (I tried using the “upload” folder the “clipbucket-master.zip” package, then the Source Code [zip] package, they should be the same, but when in doubt I did a double test), at the end of the installation it is not possible to access the administration panel. The “Admin area” entry is not visible in the drop-down menu of the administrator user.

Forcing access from url by adding “/admin_area/” clipbucket returns that I do not have permission to access the administration

Try to reinstall CB using the CB v 4.2 RC1 package, then log in to the administration.

You should have more confidence in your users, you should have more confidence in my words and try to make a new installation locally. The current public package CB 4.2 RC1 is unusable, because the administration panel is inaccessible

Thanks

Perhaps the problem does not occur during the update. I haven’t tried updating from an old version.

Hi,
I can’t access the demo admin panel:

*** From this page:
http://demo.clipbucket.com/free/upload/admin_area/
or
http://demo.clipbucket.com/free/admin_area/login.php

user: admin
password: admin

Result: White page


*** From this page:
https://demo.clipbucket.com/free/signup?mode=login

user: admin
password: admin

Result: User Doesn’t Exist

Same problem I reported.
Solve the problem in the demo and in the official repository, please. Anyone cannot test the CB 4.2 RC1 version

Thanks